Un mort i diversos ferits en un xoc frontal a l'N-340, a Alcanar

La circulació de l'N-340 està tallada en els dos sentits de la marxa a causa de l'accident

Desviaments a l'N-340 com a conseqüència del sinistre.
Desviaments a l'N-340 com a conseqüència del sinistre. | Cedida
Aguaita.cat
27 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:52h
ACTUALITZACIÓ | Dissabte 27 d'abril 14:45 | Un mort i diversos ferits

El Servei Català de Trànsit ha informat que l'accident produït este matí  al punt quilomètric 1.065 de l’N-340 a Alcanar (Montsià) i a tocar del terme de la Ràpita ha acabat provocant la mort del conductor d'un dels turismes implicats.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.31 h. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i el conductor d’un dels dos vehicles ha mort. Amb ell, hi viatjaven dues persones més, una passatgera davantera i una passatgera posterior, les quals han resultat ferides lleus i han estat traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a l’hospital d’Amposta, respectivament. El conductor de l’altre turisme ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter i tres ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). 

Quant a l’afectació viària, l’N-340 es manté tallada en els dos sentits i es fan desviaments senyalitzats.xxx

INFORMACIÓ | Dissabte 27 d'abril, 13:00 | Xoc frontal entre dos turismes

Diverses persones han resultat ferides este dissabte al matí en un xoc frontal entre dos turismes a l'N-340, a l'altura d'Alcanar (Montsià) amb diversos ferits de gravetat. L'accident s'ha produït quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze, al punt quilomètric 1.065 de la nacional, segons han informat fonts de Trànsit.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que estan treballant per excarcerar les persones sinistrades. La circulació en aquesta via està tallada en els dos sentits de la marxa i en este punt hi ha dos quilòmetres de retencions.