Una dona s'entrega a la Policia després d'apunyalar la seua exparella

L'home, de 36 anys, està ingressat amb pronòstic greu per una ferida al pit | Va ser trobat per un testimoni estès a terra a la Via Verda, prop del cementeri, entre Jesús i Roquetes

Redacció
08 de febrer del 2014
Una dona de 33 anys es va entregar ahir al vespre a la Policia Local de Roquetes després d’apunyalar, presumptament, el seu excompany sentimental. Els fets haurien tingut a l’interior d’una casa, on s’hauria produït una discussió que va derivar en l’agressió amb arma blanca per part de la dona. L’home, de 36 anys i nacionalitat espanyola, va rebre un apunyalada al pit, però va poder abandonar la casa i fugir. Segons fonts policials, té antecedents per violència de gènere. Entre les 6 i les 7 de la tarda va ser localitzat per un testimoni a la Via Verda, prop del cementeri, estés a terra, i havent perdut molta sang, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Allà van acudir els serveis d’emergència i policials, i va ser traslladat a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on es manté estable amb pronòstic greu. La presumpta agressora, de nacionalitat lituana, va quedar detinguda per temptativa d'homicidi després que ella mateixa es personés a les dependències policials de Roquetes.