Detingudes 4 persones per diversos robatoris en cases d'Alcanar

Els Mossos d'Esquadra van enxampar els lladres en dos actuacions diferents, en un dels casos els lladres robaven les canaletes fluvials d'una casa

Els arrestos van tindre lloc  este cap de setmana.
Els arrestos van tindre lloc este cap de setmana. | Cedida
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:28h
Els Mossos d'Esquadra han detingut este cap de setmana 4 persones per diferents tipus de robatoris a Alcanar. En el primer cas, el divendres 12 d'abril, els agents van interceptar 3 individus intentant sostreure els canals pluvials d'una casa a Alcanar. Una patrulla es va desplaçar a un habitatge del carrer Alberedes del Garbí per atendre l'avís d'alarma i, en arribar al lloc, van barrar el pas a dos vehicles sospitosos. Els agents van comprovar que els tres individus havien sostret les canals després de saltar el mur perimetral i els van detenir, acusats d'un robatori amb força. Dilluns el jutjat de guàrdia d'Amposta els va deixar en llibertat amb càrrecs .

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també van detenir el diumenge un home de 26 anys, de nacionalitat romanesa i veí d'Alcanar, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força. Els agents van ser alertats vora les 02.15 hores de la matinada, per la presència de dos homes al voltant d'una casa a Alcanar. Quan els agents van arribar al lloc, van veure com un home, en detectar la presència policial, va llençar un televisor que transportava i va fugir corrents. Després d'una breu persecució, el van interceptar i detenir. El detingut també duia el comandament a distància del televisor que pretenia sostraure i una motxilla amb un joc de guants i diverses eines per a l'extracció de bombins. La patrulla va comprovar que a la zona hi havia dos habitatges que tenien el pany de la porta forçat i la investigació continua oberta per tal d'identificar i localitzar al segon implicat. El detingut també va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.