Compte enrere per a la vaga feminista

La Comissió Vaga Feminista Terres de l’Ebre ja està organitzant activitats prèvies per animar a totes les persones a sumar-se a la vaga

Imatge d'una de les accions a l'Ampolla.
Imatge d'una de les accions a l'Ampolla. | Vaga Feminista Ebre
Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat el 17 de febrer a les 18:10h
La Comissió Vaga Feminista Terres de l’Ebre ha posat en marxa diverses accions per a les pròximes setmanes de cara a la vaga feminista del proper 8 de març. Este cap de setmana, seguirà la campanya “Enllacem de Lila l’Ebre”. Esta vegada, “s’enllaçaran” les poblacions de Gandesa, el dissabte 16 a les 11.30 hores; i Ulldecona, el diumenge 17 a les 11 hores. Estes accions se sumen a les que ja s’havien dut a terme a Tortosa i a l’Ampolla els dies 2 i 9 de febrer, i que continuaran en altres poblacions com La Sénia i Santa Bàrbara. 

A les xarxes, l'Assemblea Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre ja va iniciar fa unes setmanes la campanya #8MFAIGVAGA, que a través de la pregunta "I tu, perquè fas vaga?" ja està tenint molt bona acollida. Us deixem amb algun exemple: 
 Qui també ha volgut donar els seus motius per no faltar a la vaga a sigut Carme Abril, membre de Llibertes, qui ha afirmat que "el 8 de març hi ha mil motius per fer vaga. Per una sanitat i una educació pública digna i de qualitat; per decidir sobre el nostre propi cos; per preservar el planeta on vivim; per parar el consum, el treball domèstic i de cures; contra la violència masclista; per lluitar contra el feixisme i el racisme, per subvertir l’ordre del món i el discurs heteropatriarcal; per trencar els privilegis de la societat patriarcal, capitalista, racista i heteronormativa... i per mil motius més". Al que, a més, ha volgut afegir que "cadascuna tenim mil motius diferents per fer-ne". 

El dissabte 16 de febrer hi haurà Assemblea Vaga Feminista per organitzar el 8M, on es convida a participar a totes les dones que vulguen. La trobada tindrà lloc al Casal Popular Panxampla de Tortosa a les 10.30 hores.