Els Mossos busquen el propietari d'una plantació de marihuana a Santa Bàrbara

Els agents van trobar material de cultiu interior, a més de la llum connectada a la xarxa de forma il·legal

Plantació interior de marihuana, en una imatge d'arxiu.
Plantació interior de marihuana, en una imatge d'arxiu. | Mossos d'Esquadra
Redacció
24 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:03h
Els Mossos d'Esquadra resten pendents de la localització i detenció del responsable d'una plantació interior de marihuana a Santa Bàrbara. Després de diverses denúncies i queixes dels veïns, els agents van realitzar una entrada amb ordre judicial a un immoble del carrer Príncep del municipi, on van interceptar diferents materials per al manteniment de la plantació.

Els agents van decomissar diferents estris com una llum artificial, ventiladors, transformadors, filtres de carbó per dissimular l'olor, una bàscula de precisió i 182 testos de plàstic. D'altra banda, els Mossos que van acudir al lloc també van poder comprovar que els propietaris de la casa tenien la llum connectada a la xarxa de forma il·legal. Segons els Mossos, la majoria de plantacions de marihuana ubicades a l'interior de les cases es detecten perquè la companyia elèctrica corresponent denuncia un consum de llum anormal en comparació amb la factura.

Tot i que els agents encara no han pogut localitzar les plantes, el propietari de l'immoble està acusat de frau elèctric i delicte contra la salut pública.