Apareixen pintades d'«assassí» a la casa d'un taurí voluntari de l'illa dels bous

Des del col·lectiu han denunciat els fets en un comunicat a les xarxes socials

Imatge de les pintades a la façana de la casa d'un dels voluntaris.
Imatge de les pintades a la façana de la casa d'un dels voluntaris. | Ajudem als bous de l'Illa
R.R.
21 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:32h
La façana de la casa d'un dels voluntaris de l'illa dels bous ha aparegut pintada este matí amb les paraules "Taurí assassí, fora de l'Illa!". Així ho han denunciat avui des del col·lectiu que s'encarrega d'alimentar els animals de l'illa de Vinallop. Segons han afirmat, la persona afectada ja ha denunciat els fets a la policia.

Alguns dels voluntaris taurins de l'illa dels bous han compartit la seua indignació davant els fets: "S'atreveixen a insultar-lo i a embrutar-li la casa pel simple fet de ser taurí, deixant de banda i oblidant que, gràcies a ell, s'ha format el grup de voluntaris que entren setmana rere setmana, des de fa una mica més de dos anys, a donar menjar als bous de l'illa sense faltar ni una sola setmana". Des del col·lectiu han afirmat que, sense la seua tasca, els animals de l'illa de Vinallop s'hagueren mort de gana, declarant que ells han entrat sempre "independentment de les condicions meteorològiques, en barques foradades, en condicions pèssimes i posant, molts cops, la nostra pròpia seguretat en perill".

"Ningú té dret a menysprear una labor que, de forma desinteressada i altruista, fem un grup de persones que estimem els bous", han apuntat els voluntaris. Des del mateix grup han volgut fer públic els fets afegint que, segons diuen, no són els primers insults o amenaces que reben pel fet de ser taurins.