Ascó premia amb xecs de 3.000 euros els estudiants del municipi que acaben la carrera

Els passat divendres es van lliurar els xecs a 5 estudiants asconencs

Acte de lliurament del xec fi de carrera
Acte de lliurament del xec fi de carrera | Cedida
Redacció
21 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:47h
L’equip de govern de l’Ajuntament d’Ascó va lliurar este divendres el xec fi de carrera a cinc joves del municipi per un import de 3.000 euros cada un. Este xec es dóna a tots els estudiants universitaris que han acabat la seua formació universitària.

Es tracta d’unes subvencions que es concedeixen des de l’any 2009 amb l’objectiu de reconèixer l’esforç que han fet els estudiants durant el temps que han durat els estudis i que se sumen als que es donen per cada crèdit aprovat durant tota la carrera, segons detalla l'Ajuntament en una nota de premsa.

El xec fi de carrera també té la finalitat d’ajudar-los a ells i a les seues famílies a cobrir la despesa que suposa ampliar els coneixements que han adquirit, ja siga realitzant algun màster, postgrau o estades a altres universitats.

Però estes no són les úniques subvencions que atorga l’Ajuntament d’Ascó en concepte d’ajuts individuals per als estudis. També concedeix ajuts als alumnes d’educació infantil, primària, secundària, estudis de grau, de postgrau o equivalents, ensenyaments d’idiomes i als cursos d’accés als cicles formatius. Així mateix, els estudiants també poden sol·licitar ajuts pel transport i per l’adquisició de llibres.