Laura Borràs cessa la tortosina Montse Castellà com a Cap de Gabinet de la Conselleria de Cultura

El cessament de la cantautora tortosina com a càrrec de la màxima confiança arriba uns dies després que Borràs decidís cessar també la número 2 del Departament

Montse Castellà i Laura Borràs van presentar un espectacle de petit format per al Litterarum de Móra d'Ebre.
Montse Castellà i Laura Borràs van presentar un espectacle de petit format per al Litterarum de Móra d'Ebre. | Marta Escolà
S. Cabanes
08 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:13h
El DOGC feia oficial este dilluns el que des de feia uns dies era un fet ‘oficiós’ a Palau, el cessament de la tortosina Montse Castellà com a Cap de Gabinet de la Conselleria de Cultura.

Així ho confirma la resolució signada per la consellera Laura Borràs, de data 3 de gener i publicada ahir, en què Borràs resol el cessament de la que ha estat fins ara la seua mà dreta al capdavant Departament.

El cessament de Castella arriba 7 mesos des que fos nomenada com a càrrec de la màxima confiança de Borràs, després d’anys d’una estreta relació en què havien compartit projectes culturals i artístics. En els darrers dies, en diversos missatges a les xarxes socials, Castellà ja havia deixat entreveure “el final d’un viatge” i la seua “tornada a casa”. De fet, la cantautora tortosina ja té agendats diversos concerts en els propers mesos, fet que confirma un retorn – amb més intensitat- als escenaris, si bé mai havia deixat de compaginar la seua faceta com a cantant amb el càrrec de Govern.