Enllestida la segona ampliació de l’skatepark de Tortosa

L’ampliació de les instal·lacions ha sigut la proposta més votada en les dos últimes edicions dels Pressupostos Participatius

L'skatepark situat del parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa.
L'skatepark situat del parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa. | Cedida
Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:31h
Les noves instal·lacions de l’skatepark del barri de sant Llàtzer de Tortosa ja estan actives. Este dimecres s'ha presentat la nova ampliació, fruit dels resultats dels Pressupostos Participatius del 2018, unes obres a les quals s'hi han destinat 42.000 euros.

L’ampliació de l’skatepark, situat al parc dels Països Catalans, va ser la proposta més votada en la darrera edició dels Pressupostos Participatius de la capital del Baix Ebre, amb un total de 445 vots. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que l’skatepark “és un equipament per dinamitzar la ciutat entre el col·lectiu de joves”. Roigé també ha volgut felicitar als usuaris l'skatepark Javi Porcar i Sergio Carmona, per la seua implicació en les dos edicions dels Pressupostos Participatius. Els dos representants dels "skaters" han destacat que el fet de fer la instal·lació en formigó la fa "més lliure i única", i han assegurat que és "de les millors del país".

En la primera edició dels Pressupostos Participatius, l'any 2017, l’ampliació de l'skatepark també va ser la proposta que va quedar en primera posició. Així, en un període de dos anys, l’Ajuntament de Tortosa porta invertits més de 80.000 euros en les instal·lacions recreatives del barri de Sant Llàtzer.

L’skatepark de Tortosa es va crear l’any 2008 responent a una històrica demanda dels aficionats a esta pràctica. En aquell moment, el cost del projecte, previst al Pla d'Actuació Municipal, va ser de 25.140 euros.