A la venda el nou Carnet cultural de la Ràpita

El carnet ofereix diferents avantatges municipals com descomptes i passis per a l'any 2019

Els carnets estaran disponibles a partir de dilluns 17 de desembre a Ràdio Ràpita.
Els carnets estaran disponibles a partir de dilluns 17 de desembre a Ràdio Ràpita. | Cedida
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:28h
L'Ajuntament de la Ràpita posa a la venda el nou Carnet cultural per a l'any 2019. El carnet, que es podrà adquirir a partir del dilluns vinent per un preu de 25 euros, permet obtenir descomptes en el preu d'espectacles programats a l'Auditori Sixto Mir i entrades per a espectacles, entre altres avantatges.

La regidoria de Cultura té previst presentar la programació del primer quadrimestre de l'any a principis de gener i ha avançat que "s'hi ha volgut encabir propostes ben diverses per incloure-hi disciplines i temàtiques variades", segons ha apuntat la regidora de Cultura Erika Ferraté. Ferraté també ha afegit que "el Carnet cultural ja surt a la venda abans de les festes nadalenques per tal que pugui ser contemplat també com una opció de regal per als amants de la cultura".

Sota un preu de 25 euros, el carnet permetrà obtenir descomptes en activitats de pagament programades per la regidoria de Cultura i un pack d'obsequis, format per dues entrades per a espectacles a l'Auditori Sixto Mir; un exemplar de la novel·la guanyadora del premi Arbó 2018, 'Deslliureu-nos de qualsevol mal', de Josep Pitarch; dues entrades per al Museu de la Mar de l'Ebre; dos tíquets per a una de les rutes teatralitzades d'estiu i descomptes per a activitats de pagament a l'auditori.

L'any passat, per primer cop, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Ràpita va impulsar el Carnet Cultural. "Pensem que la nova tirada de carnets per al 2019 obtindrà el mateix èxit que ja va aconseguir l'any passat, quan es van exhaurir ràpidament, perquè el cost s'amortitza molt ràpidament amb tots els avantatges que comporta el carnet", ha afirmat Ferraté.

Els carnets culturals estaran disponibles a partir de dilluns a les oficines de Ràdio Ràpita.