Movem demana que es reforce la il·luminació de Nadal de Tortosa

El grup de l'oposició considera que les llums són molt pobres i pràcticament inexistents en alguns barris de la ciutat

Els membres de Movem Tortosa han comunicat el seu desacord amb la il·luminació nadalenca de la capital del Baix Ebre.
Els membres de Movem Tortosa han comunicat el seu desacord amb la il·luminació nadalenca de la capital del Baix Ebre. | Cedida
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 18:19h
El grup de l'oposició de l'Ajuntament de la capital del Baix Ebre, Movem Tortosa, ha anunciat que demanarà per escrit a l'alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, i al partit d'ERC la millora de la il·luminació nadalenca de la ciutat. Des del partit creuen que les llums instal·lades este any són molt pobres en algunes zones i, segons diuen, pràcticament inexistents en alguns barris de Tortosa.

Des de la formació liderada per Jordi Jordan han apuntat que este fet "causa malestar entre molts comerciants i ciutadans", que segons diuen han fet arribat a Movem les seues queixes. En este sentit, Movem Tortosa, creu que les llums instal·lades a les avingudes de la Generalitat o Cristòfol Colom són poques i "no fan lluir dos de les principals vies de la ciutat". Pel que fa als barris del Temple o Ferreries, consideren que tenen poca il·luminació i en altres com Sant Llàtzer o Remolins, "no tenen ni una sola il·luminaria que recordi que és Nadal", han anunciat des del partit.

Des de Movem Tortosa han volgut remarcar que enguany les llums que s'han instal·lat "no estan a l'altura de Tortosa com a capital de les Terres de l'Ebre". El grup de l'oposició també ha comparat la ciutat amb altres poblacions més petites que Tortosa, dient que "tenen la mateixa o més quantitats de llums, cosa que no es pot entendre, tenint en compte la capitalitat comercial de Tortosa i les seues dimensions com a ciutat".

Des de Movem han registrat una instància oficial on s'insta a l'Ajuntament a reforçar i millorar la il·luminació de Nadal a les principals avingudes de Tortosa i instal·lar-ne més perquè arribe a tots els barris. Una situació que també ha servit al grup de Jordan per recordar que la il·luminació convencional de Tortosa està sota mínims, tal com diuen haver demostrat amb diverses auditories durant aquest mandat.