En marxa els preparatius per al Carnaval de Deltebre

L’Ajuntament del municipi ha aprovat esta setmana les bases que regulen la participació al Carnaval, que es celebrarà al febrer de l'any vinent

Una de les comparses que van participar a la festa, l'any passat.
Una de les comparses que van participar a la festa, l'any passat. | Cedida
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:38h
El Carnaval de Deltebre és una de les celebracions més esperades pels veïns i veïnes del municipi. És per això que la junta de govern local ja està treballant en la regulació de la festa. Una quarta edició del Carnaval que se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de febrer.

El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadania, Carlos Serra, ha explicat que “el Carnaval de Deltebre és referència a tot el territori i és un orgull per al municipi, a causa de la seva gran participació”. Una de les novetats que preveuen és a potenciació de la rua del carnaval, que cada any aplega fins a 25 comparses del municipi i que, a més, l’any passat també va comptar amb la participació d’altres localitats. La rua és un dels actes més participatius, ja que segons l’Ajuntament, en l'edició anterior van participar més de 1.300 persones.

Des de fa unes setmanes, la comissió de festes està treballant en l’organització de la festa, pel que dintre de poc organitzaran també una reunió amb el teixit associatiu del municipi, els principals protagonistes de la celebració.