Localitzada sana i estàlvia la propietària d'un vehicle enfonsat a l'Ebre

Els Bombers havien activat 7 dotacions i un helicòpter per cercar possibles ocupants

Imatge de l'operatiu dels Bombers.
Imatge de l'operatiu dels Bombers. | Bombers de la Generalitat
Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:29h
Els Bombers de la Generalitat han activat 7 dotacions (amb una unitat subaquàtica) i un helicòpter este migdia després que fos localitzat un vehicle mig enfonsat i sense ocupants al riu Ebre, a Benifallet.

L'avís al 112 s'ha donat al voltant de les 12:30 del migdia. Una vehicle buit i mig enfonsat havia estat localitzat a la zona del Pas de Barca de Benifallet, la importància de les pluges de les darreres hores i el fet que l'Ebre este dijous baixa amb força cabal per una crescuda controlada, han fet témer el pitjor. Immediatament s'ha activat un important dispositiu dels Bombers per cercar possibles ocupants.

Posteriorment, però, els Mossos han pogut localitzar a través de la matrícula la seua propietària sana i estalvia. Tot indica que l'hauria deixat aparcat en una zona inundable i com a conseqüència del temporal el vehicle ha fet cap al riu.

Este és el segon ensurt del dia per culpa del temporal. Este matí, els Bombers també han hagut de traure dos homes de l'interior d'una furgoneta que havia quedat estacada en un camí rural prop del Barranc de Lloret, a Mas de Barberans.