La CUP confirma que presentarà candidatura per a les municipals a la Ràpita

La formació de l'esquerra independentista oficialitzarà la seua proposta en un acte obert al públic el dissabte 24 de novembre

Acte de la CUP la Ràpita el novembre passat
Acte de la CUP la Ràpita el novembre passat | Cedida
Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:12h
El dissabte 24 de novembre, la CUP de la Ràpita presentarà públicament la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals, en un acte que es portarà a terme a les 19 hores a l’edifici de l’Església Nova del municipi mariner i que comptarà amb la intervenció de la diputada al Parlament Natàlia Sánchez.

La nova formació política, que el mes de juny passat es va donar a conèixer davant la ciutadania en el mateix lloc, ha pres la decisió de presentar-se a les municipals del 2019 a la Ràpita “després d’uns mesos de maduració i treball i de consolidar-se com a assemblea local del partit”, segons exposen en un comunicat.

De fet, va ser precisament dissabte passat durant la celebració a Perpinyà del Consell Polític Nacional de la CUP quan es va ratificar l’aprovació d’esta nova assemblea local, que ja és la quarta a les Terres de l’Ebre.

Esta és la primera vegada que la CUP, actualment amb representació municipal a quatre ajuntaments de les Terres de l’Ebre (Tortosa, Alcanar, Ulldecona i Deltebre), presenta una candidatura municipal a la Ràpita.

El 24 de novembre, en un acte obert a tothom, la formació donarà a conèixer els noms de les persones que integraran la candidatura, així com els objectius amb els quals es presenten a la cita electoral del 26 de maig del 2019.