Deltebre Motor prepara una segona edició amb més activitats

El cap de setmana del motor torna al municipi el 17 i 18 de novembre

El cap de setmana del motor acollirà exhibicions de karts i 4x4.
El cap de setmana del motor acollirà exhibicions de karts i 4x4. | Cedida
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat el 15 de novembre a les 12:32h
La segona edició de Deltebre Motor comptarà amb un programa més extens que l'edició anterior i per a tots els públics. El cap de setmana del motor tindrà lloc a diversos punts de Deltebre els dies 17 i 18 de novembre.

Entre les novetats, cal destacar l'exhibició de karts professionals, a càrrec del Club Kàrting de Vinaròs, que es durà a terme tant dissabte com diumenge als sequers de la cambra arrossera, a partir de les 16.30 hores. També cal citar la prova de Moto Pocket, que s'efectuarà al recinte de ball de Deltebre, dissabte a partir de les 18.30 hores.

Unes activitats que tindran continuïtat són l'exhibició de Moto Terra i l'exhibició de 4x4 que, enguany, es realitzaran en uns terrenys ubicats al davant mateix de l'ajuntament de Deltebre. El regidor de Seguretat, Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que "des del govern municipal estem realitzant diverses actuacions que confluïxen amb el nostre objectiu d'enlairar Deltebre i projectar el municipi des de diferents àmbits i sectors especialitzats, ja siga el cas del motor, que presentem avui, o el gastronòmic o el turístic".

Participació de Marc Alcoba

Enguany el Deltebre Motor comptarà amb la presència de Marc Alcoba, actual campió estatal de SuperStok 600, i que compta amb el patrocini de la marca turística de Deltebre, atracció natural, el qual ha projectat als circuits d'Espanya, Portugal i al canal Moto GP de Movistar a través de la seua participació en el campionat de FIM Moto 2. El pilot oferirà dissabte a la tarda una conferència on detallarà les seues experiències als campionats.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana hi haurà una exposició de concessionaris i de vehicles d'època i de personalització (tuning), així com un kàrting i atraccions infantils, a la plaça Vint de Maig.