El #FAME18 d'Amposta se centrarà en les idees, els valors, l'actitud i els diners

Imagine Challenge, Aprenem i surtdecasa.cat seran les experiències, mentre que Mònica Mendoza impartirà la conferència central

Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:26h
Cartell #FAME18
Cartell #FAME18 | Cedida
Les idees, els valors, l’actitud i els diners són els quatre eixos sobre els quals s’estructura enguany el Fòrum Amposta Empresa (#FAME18). Esta setena edició de l’esdeveniment d’emprenedoria "més important de les Terres de l’Ebre", que comptarà amb tres experiències pràctiques i una xerrada, tindrà lloc el dijous 18 d’octubre a partir de les 16:30 hores.

"L’objectiu és posar en comú experiències i idees d’èxit que siguen inspiradores per a tothom qui té inquietuds emprenedores", explica l’alcalde i regidor de l’àrea de la regidoria d’Empresa i Promoció econòmica, Adam Tomàs. Organitzat des de l’àrea d’Amposta Empresa de l’Ajuntament d’Amposta, "el FAME és només una de les activitats que s’impulsen des d’esta àrea per afavorir un canvi de mentalitat i de manera de fer entre els emprenedors i el món empresarial", en paraules de l’alcalde. "I ho estem aconseguint, promovent diferents maneres d’entendre el món empresarial a través de les activitats que programa durant tot l’any i també l’assessorament i acompanyament que fa als emprenedors", diu Tomàs. "Es tracta d’invertir en la transferència del coneixement", diu la tècnica responsable de l’àrea, Lala Escrivà, "amb accions formatives i informatives innovadores i formats diferents, tot plegat per sacsejar la ment de les persones".

Experiències

Les tres experiències protagonistes del #FAME18 seran l’Imagine Challenge, surdecasa.cat i Aprenem. Pel que fa a l’Imagine Challenge, s’explicarà com es poden generar idees que es poden convertir en negocis a través del Mètode Lombard, un mètode ideat per Imagine i testat i validat per empreses punteres com AUDI, Racc, Aigües de Barcelona, Lanjaron i moltes altres mes. "Al mes de març vam organitzar a Amposta un Big Challenge, basat amb aquest Mètode, on 300 estudiants van estar generant idees i trobant solucions a problemes reals de la ciutat. L’equip guanyador, de l’INS Montsià ens explicaran en quina etapa del projecte es troben, també entrarem amb el Xavi Verdaguer per Skype perquè ens explique el per què d'estos Big Challenges", diu Escrivà.

Quant a surtdecasa, explicaran la seua experiència i com s’ha anat consolidant en un sector especialitzat i digital, oferint un servei de proximitat i quilòmetre zero, a través d’uns valors molt concrets. Es tracta d’una empresa creada a les Terres de l’Ebre que s’ha acabat expandint per tot el territori català i "que s’ha convertit en cooperativa, assessorats per l’Ateneu cooperatiu de les Terres de l’Ebre, del qual l’Ajuntament d’Amposta en forma part", diu l’alcalde.

Pel que fa a Aprenem, és una experiència d’un jove ampostí, l’emprenedor Josep Roda que ha estat assessorat per Amposta Empresa. "És un exemple a seguir per a molts emprenedors", diu Escrivà, "destaca la seua activitat, motivació, aprenentatge constant i innovació del seu model de negoci".

Conferència

La conferenciat mediàtica d'enguany serà Mònica Mendoza, que impartirà la xerrada Actitud, valors i diners. Com fer que vagin de la mà. Mendoza és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i vendes. Speaker internacional i Directora General de la Consultoria de Vendes Energivity Consulting S.L. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Programa en Direcció de Vendes per EADA i de Creixement d’empreses per IESE. Sales Trainning per Dóna-li Carnegie i Certificada com Coach Comercial per CIE Barcelona. Assistent Seminari Anthony Robbins "Unleash de Power within" London2018. Actualment professora associada a l’escola de negocis ESADE (Executive Master en Màrqueting i Vendes) i professora oficial del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona (COACB). Autora dels llibres: "Lo que NO te cuentan en los libros de ventas" i "Píndoles de Motivació per a Comercials i Emprenedors".