El republicà Joan Roig, escollit nou alcalde d'Alcanar

Roig, que relleva Alfons Montserrat, va rebre nou vots del plenari a favor i quatre en blanc

El nou alcalde d'Alcanar, Joan Roig, prenent possessió del càrrec.
El nou alcalde d'Alcanar, Joan Roig, prenent possessió del càrrec. | ACN
Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat el 07 d'octubre a les 10:20h
El ple municipal d'Alcanar, al Montsià, va investir aquest dijous al vespre el republicà Joan Roig com a nou alcalde. Després de la renúncia d'Alfons Montserrat, Roig va ser escollit amb nou vots a favor i quatre vots en blanc.

El nou batlle té 34 anys, és fisioterapeuta i cursa un grau de ciències socials. Roig és regidor des de l'inici d'aquest mandat i ha encapçalat les regidories de Participació Ciutadana, Salut, Joventut i Gent Gran. El nou alcalde va defensar en la investidura que basarà la seva acció de govern en "les persones, els sectors productius, i l'urbanisme", sempre "abraçat" a la participació ciutadana que ha promogut durant l'actual legislatura amb la constitució d'un consell consultiu, de càpsules participatives, un Registre Ciutadà, els Pressupostos Participatius o l'Agenda Ciutadana.

Roig ha apuntat que se seguirà treballant per a desenvolupar l'àmbit dels Codonyers, un projecte d'urbanització complex que ha de servir per "dignificar els carrers de l'entorn dels centres educatius", així com la plaça de Lluís Companys o el nou pavelló municipal.