Denunciat el conductor d’un vehicle que circulava temeràriament per l'N-340 a Alcanar

El vehicle circulava fent ziga-zagues com a conseqüència d’un excés de pes considerable

El vehicle interceptat pels Mossos amb un excés de càrrega considerable.
El vehicle interceptat pels Mossos amb un excés de càrrega considerable. | Cedida
Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:08h
Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Terres de l’Ebre van denunciar administrativament el 19 de setembre passat un home, de nacionalitat marroquina i veí de Saidí (Osca), per conduir de manera negligent. 

Els fets van passar el mateix dia, al voltant de les 2.00 hores, durant un control de pas de vehicles que s’havia muntat a la carretera N-340, a l’altura del quilòmetre 1.063, dins del terme municipal d’Alcanar.

Durant l’operatiu, els agents van observar un turisme que circulava de manera inestable i fent ziga-zagues a causa d'un excés de càrrega considerable. Este fet comportava un perill manifest pel mateix conductor i la resta d’usuaris de la via, per la qual cosa els agents van aturar-lo.

Per este motiu, el van denunciar administrativament per conduir de manera temerària i el vehicle va quedar immobilitzat fins que l’excés de càrrega fos corregit i així poder continuar el viatge amb condicions adequades.

La denúncia per conducció temerària pot comportar la sanció de 500 euros més una detracció de 6 punts del permís de conduir.