La CUP convoca assemblees obertes al territori per abordar el nou curs polític

Les trobades obertes a tothom es faran a Tortosa i la Ràpita

La diputada de la CUP Natàlia Sánchez participarà a l'assemblea de la Ràpita
La diputada de la CUP Natàlia Sánchez participarà a l'assemblea de la Ràpita | ACN
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat el 20 de setembre a les 15:11h
La CUP ha iniciat un procés participatiu amb dos Assemblees Territorials obertes a tota la població, convocades el 20 de setembre i el 29 de setembre, per tal de "traslladar els debats estratègics fora dels despatxos" un any després dels fets de la tardor passada. La primera d'estes assemblees se celebrarà a Tortosa. Serà el 21 de setembre a les 19 hores al Casal Popular Panxampla, amb la presència de la diputada Maria Sirvent i Jordi Escoda, membre del secretariat nacional. La segona, encara amb lloc i hora per confirmar, serà a la Ràpita, amb la diputada Natàlia Sànchez i Laia Estrada, regidora a Tarragona.

En els debats, es parlaran temes com "la verticalitat i opacitat en la presa de decisions per part dels partits de l'independentisme hegemònic, la renuncia a desobeir la legalitat espanyola per part de les institucions o la gestió neoliberal i empitjorament de les condicions de vida de les classes populars, així com aprofundir en l'anàlisi de l'octubre del 2017 i en tot allò que va fallar", exposa la formació en una nota de premsa.
  
Davant del nou cicle polític "marcat per la repressió i per la desorientació del govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya", els membres del Secretariat Nacional i del Grup Parlamentari de la CUP-CC recorreran el territori per tal "d'abordar les línies estratègiques de la CUP en el context actual i escoltar la visió de la gent per donar-li una perspectiva transversal a aquest nou cicle polític que comença".

"No podem cedir tota la iniciativa a l'Estat amb els judicis de la tardor, la resolució de la qüestió de la suspensió de diputades exiliades i preses, o amb la falta d'atenció a una sanitat i una escola públiques amb molts problemes", assegura el portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Lluc Salellas.
 
Per aquest motiu, la CUP convoca a tota la gent inquieta per la repressió i per la inacció del govern i dels partits, per compartir crítiques, idees i propostes per donar la volta a la situació, seguint l'esperit de l'1 d'octubre i de l'11 de setembre.