Denunciat el conductor d'un camió que transportava la càrrega mal subjectada per l'N-340

El vehicle pesant es dirigia a València

Camió denunciat.
Camió denunciat. | Mossos d'Esquadra
Redacció
27 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Els Mossos d’Esquadra van denunciar dimarts passat 24 de juliol el conductor d’un camió que transportava la càrrega en males condicions d’estiba per l’N-340.
 
Un ciutadà que circulava per l’N-340 va donar l’avís al voltant de les 18:30 hores. Seguidament agents de l'Àrea Regional de Trànsit Terres de l'Ebre van aturar este camió a la mateixa N-340, al terme municipal de l'Ampolla.
 
Un cop aturat el camió, de matrícula espanyola i que es dirigia a València, els agents van poder comprovar que la càrrega estava molt mal subjectada, de tal manera que generava un greu perill per a la circulació en el cas que la lona del vehicle s'hagués trencat.
 
Per este motiu, el conductor del camió fou denunciat per transportar una càrrega amb males condicions, tot generant un greu perill per a la seguretat viària i també per l'incompliment dels temps de conducció i descans.
 
El passat mes de juny va ser aprovada una nova reglamentació, que regula extensament la manera de disposar la càrrega transportada en els vehicles, amb l'objectiu final de garantir la seguretat viària.