L'ANC La Fatarella organitza un sopar groc solidari dissabte en suport a les famílies dels presos polítics i exiliats

L'acte comptarà amb la presència de familiars de Carme Forcadell i d’en Ferran Civit, parella de Meritxell Serret

Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:11h
1200_1532448677Sopar-groc
1200_1532448677Sopar-groc
L'ANC La Fatarella organitza un sopar groc solidari el dissabte 28 de juliol en suport a les famílies dels presos polítics i exiliats. La recaptació anirà a la caixa de solidaritat de l'Associació Catalana pels Drets Civil (ACDC). L'acte comptarà amb la presència de familiars de Carme Forcadell i d’en Ferran Civit, parella de Meritxell Serret. També està prevista l’assistència de l'advocat de Juristes per la República, Pere Grau. Durant el sopar, es duran a terme diferents parlaments, es projectaran vídeos especials, i hi haurà una actuació musical a càrrec del grup autòcton de la Fatarella, “Aida i Cèlia”.

Els assistents al sopar gaudiran de plats "grocs" cuinats per l'ocasió, com ara l'Aperitu per la Llibertat, el Rap Valtonyc, la Vedella republicana o el sorbet groc. Les 125 places del sopar ja estan exhaurides, però per qui vulga col.laborar pot fer la seva aportació a través dels "tiquets 0", que es venen a 10 euros i que van íntegrament a la caixa de la solidaritat de l'ACDC.
L’acte compta amb la col.laboració de: Ajuntament de la Fatarella, Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, la Denominació d'origen Terra Alta i el Celler Jordi Miró.

Com a acte previ al sopar, el divendres 27 de juliol a les 21:00 hi haurà una concentració a la plaça Major de La Fatarella en suport als presos i exiliats.