Segona víctima mortal a la C-12 en una setmana, avui a Xerta

Un veí de Bot de 51 anys perd la vida en el sinistre, un xoc frontal entre dos vehicles | Divendres passat també va morir un home a l'Eix de l'Ebre, entre Vinebre i Ascó

Redacció
19 de desembre del 2013
Un veí de Bot de 51 anys, José Salvador F.D., ha mort este migdia en l'accident mortal de trànsit que s'ha produït al punt quilomètric 34 de la C-12 a l’altura de Xerta, en sentit Tortosa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 13.15 h.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment. El conductor d’un dels vehicles ha mort mentre que el conductor de l’altre automòbil ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 

En l’accident han intervingut 4 patrulles de Mossos d’Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat, i 2 unitats i l’helicòpter medicalitzat del SEM. La incidència ha restringit totalment la via fins a les 14.40 h.

El d’este dijous és el segon accident mortal que ha tingut lloc en una setmana a l’Eix de l’Ebre. L’anterior va produir-se el passat divendres 13 entre Ascó i Vinebre, concretament al quilòmetre 78,1, arran del xoc també frontal entre una furgoneta i un camió en el que hi va perdre la vida un veí de Riba-roja d’Ebre de 36 anys.
El Servei Català de Trànsit ha informat que a hores d’ara ja s’ha reobert la circulació que havia quedat tallada en els dos sentits després de l’accident a Xerta.