El Castell de Miravet es convertix en l’univers Tolkien per un cap de setmana

Del 2 al 3 de juny, l'emblemàtic Castell serà l’escenari de diverses activitats relacionades amb la famosa saga literària, ‘El Senyor dels Anells’

Totes les activitats són gratuïtes i l'horari d’obertura del monument és de les 10:00 a 19:00
Totes les activitats són gratuïtes i l'horari d’obertura del monument és de les 10:00 a 19:00 | Sílvia Berbís
Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat el 30 de maig a les 16:11h
Durant estos dos dies el castell de Miravet s’omplirà d’activitats, adreçades a totes les edats i públics, relacionades amb el fantàstic món del Senyor dels Anells, creat per l’escriptor John R. R. Tolkien. Serà els dies 2 i 3 de juny en la segona edició d’una proposta que vol apropar el públic més jove al castell de Miravet,  un dels elements més destacats del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.

El programa d’activitats comptarà entre altres al·licients amb una recreació del saló del tron de Góndor a l’església del castell o una gimcana seguint la història del Senyor dels Anells. També hi haurà una exhibició d’esgrima, conta contes amb titelles, tallers d’escriptura èlfica, de goma EVA i d’objectes fets amb feltre. Les activitats es completaran amb la projecció d’un “fan film” sobre la història del personatge Gollum.

El Senyor dels Anells al Castell de Miravet està organitzat per l’entitat Smial de Lorien, de la Societat Tolkien Espanyola, amb la col·laboració l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Miravet, i celebra la seua segona edició després de l’èxit de participació de l’any passat.

Totes les activitats són gratuïtes. L’horari d’obertura del monument és de les 10:00 a 19:00 hores i els preus de l’entrada són: 3,50 euros (normal), 2,50 euros (reduïda) i 1,50 euros (reduïda especial).