Adam Tomàs optarà a la reelecció a Amposta

L’Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’ERC l'ha escollit per unanimitat

Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’ERC
Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’ERC | Cedida
Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:21h
L’Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’ERC va escollir este dilluns a la nit Adam Tomàs com a candidat a l’alcaldia per les pròximes eleccions municipals.
 
Tomás, que fa 4 anys va desbancar la majoria absoluta de l'antiga CiU, va ser l’únic que va optar a encapçalar la candidatura. Va rebre el suport unànime dels assistents. Amb esta elecció serà la tercera vegada consecutiva que optarà com a cap de llista dels republicans a l’alcaldia d’Amposta.
 
La presidenta de la secció local, Lídia Pérez, a més de  destacar "l’excel·lent treball" que està fent l’actual alcalde d’Amposta i el seu equip de govern, va  reivindicar la necessitat de donar continuïtat a la seua faena.  
 
Adam Tomàs, després d’agrair el suport i la confiança rebuda, es va mostrar "il·lusionat per poder seguir transformant la ciutat amb noves propostes, millorar el benestar dels ciutadans i consolidar el projecte republicà’. Tomàs va recordar que, a poc més d’un any d’acabar la legislatura, ‘ja s’ha acomplert la gran majoria del programa electoral i dels compromisos adquirits, i crec que no només l’assolirem sinó que deixarem molts projectes de futur engegats’.