Detenen un jove a Deltebre buscat per un intent d'homicidi a Saragossa

El noi, de 24 anys, té un ampli historial delictiu

Un cotxe patrulla de la Policia Nacional espanyola
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional espanyola | Europa Press
Redacció
20 d'abril del 2018
Actualitzat el 22 d'abril a les 9:43h
Agents de la Policia Nacional han detingut a Deltebre a un fugitiu buscat per homicidi en grau de temptativa per uns fets ocorreguts el passat mes de març a la ciutat de Saragossa.

La passada setmana es va presentar a la Comissaria Local de Tortosa una persona que sol·licitava realitzar unes gestions burocràtiques en nom d'un familiar seu.

Ja des d'un primer moment, els agents van sospitar que esta persona no deia tota la veritat, "pel nerviosisme que mostrava en la forma de narrar els esdeveniments, els recels a contestar algunes preguntes i la incongruència de les seues respostes", informen en una nota de premsa. Les sospites dels agents van desencadenar-se en un operatiu policial.

Després multitud de gestions, es va poder comprovar que la persona que va anar a comissaria a realitzar els tràmits burocràtics ho feia perquè el seu familiar estava reclamat per la seua participació en un homicidi en grau de temptativa per uns fets ocorreguts el passat mes de març a Saragossa.

L'operatiu es va saldar amb la detenció a Deltebre del fugitiu, un home de nacionalitat espanyola i de 24 anys d'edat, qui després de l'agressió s'havia establert a la zona del Baix Ebre. L'arrestat compta amb un ampli historial delictiu, de fet, li contava també en vigor una altra ordre de detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força sobre les coses.

L'operació ha estat desenvolupada per agents del Grup Operatiu de Policia Judicial de la Comissaria Local de Tortosa i del Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Saragossa.