Detingut per suplantar la identitat d’un home a l’examen teòric de cotxe

Redacció
05 de desembre del 2013
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l'Ebre van detenir este dimarts un home de 37 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Badalona, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic, segons ha transcendit avui.

Els fets van succeir el mateix dia, durant un control de documentació que s’efectuava a persones que realitzaven la prova teòrica per obtenir el permís de conduir a Tortosa.
Després de finalitzar la prova, els agents van detectar que la identitat d’una de les persones que havia fet l’examen no corresponia amb el document acreditatiu que havia presentat.

Després de diverses indagacions es va confirmar que la persona que va fer l’examen havia suplantat la identitat de la persona que estava convocada a la prova. Per aquest motiu, se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document públic.

Posteriorment, també és va imputar l’home que tenia que fer l’examen pel mateix fet delictiu.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el 4 de desembre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.