Baix Ebre Innova forma una quinzena alumnes en neteja d’espais oberts i instal·lacions industrials

Es tracta d'un curs pioner les Terres de l'Ebre, amb una durada de 210 hores i 80 hores de pràctiques professionals no laborals

Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 18:54h
Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida
Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida | Consell Comarcal del Baix Ebre
S’inicia el curs de neteja d’espais oberts i instal·lacions industrials al Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Camarles. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel president i gerent de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i Antoni Galve, respectivament, ha donat este matí la benvinguda a la quinzena d'alumnes d’este curs, que és pioner les Terres de l'Ebre, i tindrà una durada de 210 hores i 80 hores de pràctiques professionals no laborals.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha destacat “la importància que té avui en dia la formació laboral per desenvolupar qualsevol tipus de treball i les avantatges que significa tenir esta formació per accedir amb més facilitats a un lloc de treball en este àmbit”.  Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida, la qual cosa els hi permetrà realitzar tasques de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Algunes de les ocupacions o llocs de  treball relacionats amb aquesta formació són les d'operari de neteja viària i clavegueram, peó de recollida de residus o escombraire, entre altres.
 
Els alumnes inscrits procedeixen de diverses poblacions del Baix Ebre (l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Camarles, Roquetes, Deltebre i Tortosa) i també del Montsià (la Sénia).
Este curs, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), forma part de l'oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova.