Desmantellen un punt de venda de drogues a Roquetes

Esta acció és fruit d'una investigació dels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local del municipi

La investigació ha conclòs amb la detenció de dos veïns de Roquetes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues
La investigació ha conclòs amb la detenció de dos veïns de Roquetes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues | Mossos d'Esquadra
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 16:34h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 13 de un home de 55 i una dona de 50 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Roquetes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seua modalitat de tràfic de drogues.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta pels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes, arran de diverses informacions, les quals apuntaven que en un domicili de la localitat de Roquetes s’estaven distribuint substàncies estupefaents.

Els agents van establir un operatiu de vigilància i van poder comprovar el desenvolupament d’esta activitat delictiva, detectant-se continues visites de persones drogodependents a l’esmentat domicili.

L’operatiu va concloure el passat 13 de març amb l’entrada policial en l’habitatge investigat, on els agents van intervenir  2 grams de cocaïna, diverses bosses de marihuana en cabdells, 930 euros en
bitllets, una bàscula de precisió, 4 telèfons mòbils i 2 tauletes tàctils, una pistola detonadora i diversos estris per preparar les dosis d’estupefaents.

L’home i la dona que habitaven el domicili van quedar detinguts per tràfic de drogues. Els detinguts, els quals tenen diversos antecedents per fets similars, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa, essent decretada la seua llibertat amb càrrecs.