Partinando Show prepara un festival de 10 hores amb la Unión, Los Rebeldes i Seguridad Social a la Ràpita

Tots els detalls del festival pop dels 80 del proper 4 d’agost

Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 17:41h
Cartell de la Partinando Show Festival Pop 2018.
Cartell de la Partinando Show Festival Pop 2018. | Cedida
Falten encara 4 mesos, però ja se saben molts dels detalls de la que promet ser la nit musical de més envergadura este estiu a les Terres de l’Ebre.

Partinando Show batejada en esta ocasió com a Partinando Show Festival Pop 2018 durà a l’Estadi Municipal de la Devesa, a la Ràpita, el proper 4 d’agost més de 10 hores de música ininterrompuda de la mà de grups mítics del Pop dels 80 que ja vam anunciar en el seu dia, com són La Unión, Los Rebeldes i Seguridad Social.

És el primer cop que Fernando Garcia, alma matter de les Partinando, s’atreveix amb un festival d’esta magnitud i ho fa després de l’èxit desbordant que va suposar el concert de Fangoria l’estiu passat.

Tenint en compte que, precisament, l’any passat amb el concert d’Alaska van ser molts els que es van quedar amb les ganes de poder assistir, degut a l’aforament limitat de l’espai, les entrades per a la Partinando Show Festival Pop 2018 d’este estiu ja han sortit a la venta a un preu anticipat rebaixat de 25 euros, que inclou tots els concerts.  Es poden adquirir als establiments Tradicionàrius d’Amposta, Tortosa i la Ràpita o a través d’internet al portal www.partinandoshow.com. El mateix dia del concert, en cas que en queden, les entrades tindran un cost de 30 euros.
 

Els líders de Los Rebeldes (Carlos Segarra), la Unión (Rafa Sánchez) i Seguridad Social (José Manuel Casañ).



Els detalls de la nit:

Segons han avançat els organitzadors a l’aguaita.cat -mitjà oficial de l'esdeveniment-, l’obertura de portes a l’Estadi Municipal de la Devesa es farà a els 20:00 de la tarda i ja des de les 20.30h hi haurà música en directe de la mà de la Finestra buida, conjunt que versionen grups com The Rolling Stones, The Beatles o U2.

Mentrestant, a l’entrada de l’estadi i durant tota la nit, hi haurà un asador argentino que oferirà entrepans i especialitats argentines per a tots aquells que vulguen sopar.

El primer grup en actuar després serà la Unión, a les 10 de la nit. Els seguiran los Rebeldes (23.30h) i Seguridad Social (01:00 h). Cadascun dels grups oferirà un concert individual d’1 hora i 15 minuts aproximadament en què interpretaran tots els èxits que els han dut a la fama.

La nit es rematarà, com és habitual, amb una Partinando que començarà a partir de les 2.30 h, amb tot allò que ens té acostumats Fernando Garcia: èxits de tots els temps, ballarins a l’escenari i molt de show.

La festa incrementarà també respecte l’any passat el servei de barra. N’hi haurà 4 en total distribuïdes pels espais de concert, una exclusivament dedicada a la cervesa.

El ritme de venta d’entrades ja s’ha activat des de fa uns dies. Segons comenten els organitzadors, sobretot, ha estat gent de fora la que s’ha interessat pels concerts del 4 d’agost a la Ràpita i ja s’han venut entrades a persones de Bilbao, Castelló, València o Barcelona.