L'Ajuntament de Rasquera estudiarà denunciar Telefònica per la manca de manteniment del cablejat

Dimecres passat el cablejat de la línia telefònica va caure a la carretera d'entrada al poble i l'empresa encara no ho ha solucionat

Els Bombers van subjectar provisionalment els cables.
Els Bombers van subjectar provisionalment els cables. | Cedida
Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:45h
L’Ajuntament de Rasquera estudiarà denunciar l’empresa Telefònica per no atendre “amb la urgència que requeria” la incidència  que va patir el poble el dia 21 a les 19.00 hores.

Segons denuncia l’Ajuntament en una nota de premsa, com a conseqüència de la manca de manteniment, el cablejat de la línia telefònica va caure a la carretera d’entrada al municipi.

Part del cablejat va quedar a terra i l’altra en suspensió a una altura d’un metre i mig de banda a banda de la carretera, la qual cosa va produir un perill per a la circulació tant de vehicles com de motos.

El primer tinent alcalde va trucar el 112 i fins al lloc de l’incident s’hi van desplaçar els  Mossos d’Esquadra. Com que es va produir retencions a l’entrada i la sortida de Rasquera, l’Ajuntament va improvisar una solució casolana per subjectar el cablejat i descongestionar la circulació.

Des del 112, segons exposa la nota, es va avisar Telefònica de la perillositat d’este incident, cosa que també és va fer des de l’Ajuntament.

Com que els operaris de Telefònica no acudien, es va avisar els Bombers, que van subjectar provisionalment els cables. A les 21.00 h es va restablir provisionalment la situació.

Tot i que ja han passat més de 48 hores, l’Ajuntament denuncia que Telefònica encara no ha solventat el problema ni ha donat cap explicació.