L'Ajuntament de Tortosa millora les parades de bus urbà

S'han incorporat bancs, marquesines, i plafons informatius, i s'ha ampliat la nova L3 que arriba al Nucli Antic

Actualment hi ha expedides més de 2800 targetes d'abonament
Actualment hi ha expedides més de 2800 targetes d'abonament | Cedida
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:55h
L'Ajuntament de Tortosa ha implementat millores a les parades de bus de la ciutat, responent a demandes ciutadanes i de les associacions de veïns. Entre d'altres aspectes, destaca la incorporació de bancs, marquesines, i plafons informatius. Per altra banda, la nova L3 que arriba al Nucli Antic disposarà de més parades, i també hi haurà preus del bitllet més ajustats, amb un increment del topall d'abonaments a preu reduït que passen de 150 a 250 viatges, per a jubilats, estudiants i famílies nombroses.

La regidora de Mobilitat, Meritxell Roigé, ha destacat que actualment hi ha expedides més de 2800 targetes d'abonament. "Estem molt satisfets al comprovar que moltíssima gent utilitza el transport públic -ha dit la regidora de Mobilitat- però per tot això consideràvem que era necessari fer algunes millores més". Roigé ha dit també que s'ha buscat la comoditat en el temps d'espera dels usuaris a les parades, instal·lant bancs a les parades que no disposen de marquesina i que, per tant, no oferien la possibilitat de seure.

Estes parades on s'han instal·lat bancs són a l'avinguda Canigó (Institut C. Despuig, L2), als porxos de la plaça Constitució (L1), i a l'avinguda Generalitat (davant Parc Municipal, L1 i L3). Per altra banda, els nous indicadors de parada s'han situat a 10 punts de la ciutat: a l'avinguda Canigó-Institut C. Despuig; a l'avinguda Generalitat entre Teodor González i República Argentina; a la plaça Constitució; al carrer Montcada davant de l'edifici de les Delegacions; a la plaça Mossèn Sol; a la plaça Immaculada; a l'avinguda Remolins en dos punts, un davant l'accés a la URV i l'altre a l'alçada de l'embarcador a l'Antic Escorxador, i, finalment, a l'avinguda Felip Pedrell davant del Mercat Municipal.