Finalitzades les obres de reforma de l’ajuntament de La Ràpita

Els treballs s'han centrat en la millora i modernització de la segona planta i de l'accés per la façana del carrer Constància

Imatge del nou accés per la façana del carrer Constància
Imatge del nou accés per la façana del carrer Constància | Cedida
Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:56h
En els darrers dies s’han enllestit les obres de reforma de l’ajuntament de La Ràpita, que han permès executar noves distribucions i modernitzar la planta segona, on està ubicat el saló de plens i diversos despatxos municipals.

Els treballs han consistit també en la renovació del mur façana de l’ajuntament, on s’ha instal·lat una porta automàtica corredissa per fer més accessible l’edifici. L’actuació es va adjudicar per 265.272,13 euros a l’empresa Top Proyectos SL. i ha permès executar diverses reformes per adaptar l’espai a les noves necessitats operatives de l’Ajuntament.

Concretament, amb els treballs s’ha adequat la segona planta, que ocupa un total de 450 metres quadrats, incloent la reforma de la disposició del saló de plens per fer més operatiu l’espai on es desplega l’activitat del principal òrgan municipal i adequar-lo al correcte desenvolupament de les sessions plenàries. La nova sala de plens ha canviat de disposició i tindrà cadirat per a 40 assistents.

També s’hi ha instal·lat equips de climatització, fins ara inexistents, i s’ha aplicat parquet sobre el paviment. A més, s’ha condicionat la sala acústicament amb la intenció que la Corporació municipal i el públic assistent puguen seguir amb més claredat les intervencions.

L’actuació en esta planta segona inclou també l’habilitació de despatxos per a regidors i una sala de reunions. Coincidint amb esta actuació, s’han dut a terme treballs de renovació del mur cortina de la façana de l’ajuntament, al carrer Constància, per nous tancaments d’alumini, i a l’entrada s’hi ha instal·lat portes automàtiques corredisses per facilitar l’accés. Amb esta actuació es vol augmentar la funcionalitat de l’edifici consistorial, que va ser construït l’any 1974.