El presumpte autor del tiroteig a la Ràpita s'entrega a la Guàrdia Civil

La dona ferida de bala és detinguda pels Mossos a l'hospital com a còmplice de temptativa d’homicidi

 A hores d’ara es troba a custòdia de la Guàrdia Civil a l’espera ser entregat als Mossos d’Esquadra.
A hores d’ara es troba a custòdia de la Guàrdia Civil a l’espera ser entregat als Mossos d’Esquadra. | Cedida
Redacció / ACN
14 de desembre del 2017
Actualitzat el 15 de desembre a les 16:11h
La dona que va resultar ferida en el tiroteig d’ahir a la tarda a la Ràpita ha estat detinguda a l’Hospital Verge de la Cinta, on havia estat traslladada. Segons els Mossos d’Esquadra, se l’ha detingut com a còmplice de temptativa d’homicidi, després de comprovar-se, amb testimonis i imatges, que acompanyava l’autor del tiroteig. El presumpte autor dels trets, per la seua banda, s’ha entregat a la policia a migdia, després de vint hores de recerca.

Segons ha confirmat la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra, el sospitós, un veí de La Ràpita de 49 anys, passarà en breu a disposició dels Mossos d'Esquadra, que el buscaven per l'agressió a trets de pistola a l'interior d'un bar amb el resultat de dos ferits: la seva excompanya sentimental, de 32 anys, i un amic d'ella, de 46. Li imputen un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa contra l'home i lesions per imprudència contra la seva exparella.  

Els fets es van produir al Bar Punxa'm Pinxo, al carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolin. Passades les cinc de la tarda va entrar a l'establiment un home juntament amb la seua ex parella. A l'interior del bar hi havia un altre home, amb qui van començar a discutir. Tots tres van seguir la discussió dins dels serveis del local, on es va produir el tiroteig. L'home va rebre un tret a l'espatlla i la dona dos trets a la cuixa. L'agressor va sortit corrents del bar i l'home ferit el va perseguir fins que va caure desplomat a les portes d'un supermercat a l'avinguda Constitució, a uns dos-cents metres del bar. A la dona la van trobar ferida a les portes de l'establiment. Els dos ferits van ser traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta.
 
De moment, els Mossos no descarten cap hipòtesi com a mòbil dels fets: des de disputes sentimentals a possibles revenges per un altre tipus de conflicte. El jutjat número 3 d'Amposta es va fer càrrec del cas per esclarir els fets.