Sales: «L’espurna de l’1 d’octubre ens ha d’acompanyar per retornar el president Puigdemont al lloc que li pertoca»

Junts per Catalunya programa més de 40 actes electorals als diferents municipis del territori

Presentació de la candidatura a les Terres de l'Ebre.
Presentació de la candidatura a les Terres de l'Ebre. | Cedida
Redacció
02 de desembre del 2017
Actualitzat el 03 de desembre a les 17:22h
El Pavelló Poliesportiu de Roquetes, escenari de carregues policials el passat 1 d’octubre, va ser el lloc escollit per a la presentació de la candidatura de Junts per Catalunya a les Terres de l’Ebre. La candidata Mònica Sales, quarta a la llista i primera representant de les Terres de l’Ebre a la candidatura, ha manifestat que “estem presents en este escenari de Roquetes atès que l’espurna de l’1 d’octubre ens ha d’acompanyar per tal de restaurar la legalitat i la normalitat institucional, així com retornar el president Carles Puigdemont al lloc on li pertoca”. Roquetes i La Ràpita van ser dos dels escenaris que van viure de prop la repressió de les forces de seguretat el passat 1 d’octubre a les Terres de l’Ebre.

Junts per Catalunya durà a terme més de 40 actes arreu de les Terres de l’Ebre per a presentar la candidatura i el programa electoral. Segons Sales, és “rellevant poder traslladar la nostra veu i el nostre missatge als diferents municipis que conformen les Terres de l’Ebre”. L’acte central es farà el proper 11 de desembre a Tortosa a l’Auditori Felip Pedrell.

A Roquetes, el cap de llista de JuntsXCAT, Eusebi Campdepadrós, va recordar que estes eleccions “van de derrotar al 155 i a tots els partits que li han donat suport: a la dreta del PP; a l’ultradreta de Ciutadans i als no sé ben bé que són ja del PSC, que han arreplegat les misèries econòmiques d’Unió Democràtica i les misèries morals de Societat Incivil Catalana”.
En el marc de la presentació també van intervindre Annabel Marcos, Elena Solé i Teresa Pallarès, que van coincidir a destacar que “treballarem incansablement per recuperar la dignitat i la democràcia al nostre país”.