Mel Muria presenta una nova gamma de productes ecològics

Es tracta de la mel crua i el pol·len tendre

Els dos productes presentats a la Fira Biocultura de Madrid.
Els dos productes presentats a la Fira Biocultura de Madrid.
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:15h
Mel Muria ha presentat a la Fira Biocultura Madrid, la seua nova gamma de producte bio: mel crua ecològica cristal·litzada sense filtrar i pol·len tendre.

Es tracta d’una edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica, que ha tingut molt bona acollida. Divendres passat, l'empresa del Perelló va oferir una degustació de iogurt amb mel crua i pol·len tendre que va tindre una excel·lent valoració per part del públic assistent.

El procés d'elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i el posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconseguix que la mel comence la cristal·lització i artesanalment s'omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel cremosa.
La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es compon de vuit varietats: romaní, taronger, mil flors, farigola, eucaliptus, alta muntanya, bosc i bruc.

El procés de producció del pol·len tendre, d'altra banda, consistix a congelar i deshidratar el pol·len fins a un nivell d'humitat en el qual seguix mantenint tots els seus valors nutricionals. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l'envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.
  
La fira més important d'àmbit nacional de productes ecològics i consum responsable, que s'ha celebrat a IFEMA (Madrid) del 9 al 12 de novembre, ha comptat amb més de 70.000 visitants, més de 8.000 marques expositores i més de 18.000 referències de productes d'alimentació ecològica.