L'ANC Ebre organitzarà busos i avions per anar a Brussel·les

Es demana a tots els interessats, que facin la seua prereserva abans d'este dijous a les 22:00 hores

Cartell oficial de la convocatòria
Cartell oficial de la convocatòria | Assemblea ANC
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:06h
L'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre organitzarà, com ja estan fent les ANC d'arreu del país, autobusos i avions per poder assistir a la manifestació del dia 7 a Brusseles.

Segons ha informat l'ANC, el viatge amb avió és d'unes 2 hores i es farà tot el mateix dia. És a dir, se sortirà el dia 7 a la matinada i es tornarà el mateix dia per la nit. El preu aproximat amb esta opció s'estima que serà d'entre 350€ i 450€, amb taxes, facturació d'equipatge (banderes, maletes, etc) i trasllats als aeroports inclosos.

El viatge en bus resulta més més econòmic, entre 150€ i 200€ aproximadament, però comportarà moltes hores de carretera, en concret unes 16 hores. El paquet inclou passar una nit a Brussel·les i tornar el dia 8. Per poder arribar a temps a la manifestació, se sortirà el dia 6 per la tarda. 

Es tracta, però, en els dos casos, de preus provisionals que s'acabaran d'ajustar en els propers dies. L'ANC ha fet prereserves a l'espera d'anar anotant la gent interessada. 

Com que es necessita fer una primera estimació de persones interessades i, en vista del poc temps que queda, l'Assemblea demana que abans d'este dijous a les 22:00 hores quanta gent està interessada en viatjar a la capital Belga. 

Per això, es demana a totes les persones interessades que es posen en contacte amb la seua assemblea territorial o amb l'ANC Terres de l'Ebre a través dels seu perfil de facebook o al mail [email protected] per poder anar fent la llista. Les places s'assignaran per ordre de prereserva. 

Cal fer saber:
- Nom i cognoms 
- Telèfon 
- Correu 
- Mitjà de transport: avió o bus