Joan Roig encapçalarà la llista d'ERC d'Alcanar a les municipals de 2019

Relleva, així, Alfons Montserrat, cap de llista dels republicans des de 1999 i alcalde des de 2006

Joan Roig és actualment tercer tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Banda Municipal de Música, Joventut i de la Gent Gran
Joan Roig és actualment tercer tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Banda Municipal de Música, Joventut i de la Gent Gran | Ajuntament d'Alcanar
Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:25h
L’actual regidor de Participació Ciutadana, Joventut, Gent Gran i Banda Municipal de l’Ajuntament d’Alcanar, Joan Roig, serà qui encapçalarà les llistes d’ERC a Alcanar en les pròximes eleccions municipals del 2019.

L’assemblea local dels republicans celebrada divendres passat va escollir, per unanimitat, la candidatura de Roig, l'única que es va presentar. ERC Alcanar confirma així la renovació del seu lideratge, que des del 1999 tenia Alfons Montserrat com a màxim representant en l'àmbit municipal, havent assolit l’alcaldia del municipi des del 2006, en esta darrera legislatura, a més, amb majoria absoluta.

Roig ha agraït el suport rebut i ha oferit el seu “compromís, esforç i treball per seguir millorant Alcanar”. El nou candidat també ha tingut paraules de reconeixement per al seu predecessor, Alfons Montserrat, qui "ha exercit un lideratge exemplar, basat en la meritocràcia, l'honestedat, l'ètica i els valors democràtics i republicans, prioritzant sempre els interessos de tots els ciutadans."

El també tercer tinent d'alcalde ha fet referència al projecte que liderarà, “al costat de l'equip de govern actual”, per donar continuïtat al programa d'ERC: "sóc totalment conscient del pes i la responsabilitat que comporta ser candidat a encapçalar la llista electoral dels pròxims comicis municipals, un repte importantíssim que assumixo amb una enorme il·lusió i amb la voluntat inequívoca de continuar mantenint la confiança dels veïns i veïnes".

Joan Roig, de 34 anys, és regidor a l'Ajuntament d'Alcanar des de l'any 2011, on ha estat al capdavant de regidories com Participació Ciutadana, Salut, Joventut o Gent Gran. Fisioterapeuta de professió i postgraduat en lideratge i governança per la UAB, actualment estudia el grau universitari de ciències socials a la UOC.