Puigdemont: «Estem a un click de la regressió absoluta»

El president considera que la retirada d'una maqueta sobre una manifestació per l'alliberament dels presos polítics a la fira de playmobils d'Amposta "és un detall" però subratlla que "simbòlicament no és menor"

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una foto d'arxiu.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una foto d'arxiu. | ACN
Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:31h
La polèmica sobre la retirada d'una maqueta de clicks en què es representava una manifestació per l'alliberament dels presos polítics a la fira Expoclick d'Amposta ha arribat, fins i tot, a orelles del president Puigdemont.

El president de la Generalitat ha criticat a través de les xarxes socials la retirada del diorama a través d'una piulada al seu compte oficial de Twitter. "Estem a un click de la regressió absoluta", ha alertat el president este diumenge al vespre.

"Si cedim davant dels qui ens volen atemorits, capcots i en silenci, ho haurem perdut tot", ha reflexionat Puigdemont.

El president ha considerat que "és un detall, però simbòlicament no és menor". La decisió de retirar la maqueta de Playmobils l'ha pres Somosclicks, organitzadors de l'esdeveniment, després que el diorama hagués generat polèmica a les xarxes socials i alguns mitjans digitals se fessen ressò i veiguessen '"adoctrinament" en la composició.