L’espai culinari EbreTerra a Deltebre ensenya la cuina de la garrofa

La jornada, que tindrà lloc dimarts 24 d'octubre, va a càrrec de la Fundació Alícia

Esta sessió divulgativa de la cuina de la garrofa és totalment gratuïta i va adreçada especialment a restauradors i alumnes de les escoles de cuina
Esta sessió divulgativa de la cuina de la garrofa és totalment gratuïta i va adreçada especialment a restauradors i alumnes de les escoles de cuina | Cedida
Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:35h
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) organitza este dimarts, 24 d'octubre, a l'espai de cuina d'EbreTerra de Deltebre, una sessió demostrativa de la cuina de la garrofa amb l'objectiu de promocionar l'ús d'este fruit entre els restauradors del territori.

La jornada, que s'iniciarà a les 10 del matí i tindrà dues hores de duració, va a càrrec de la Fundació Alícia i s'emmarca en el projecte de cooperació Gustum, impulsat per diversos grups d'acció local Leader.

Esta sessió divulgativa de la cuina de la garrofa és totalment gratuïta i va adreçada especialment a restauradors i alumnes de les escoles de cuina. No és necessària inscripció prèvia.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i del director tècnic de l'associació EIG (Empreses Innovadores de la Garrofa), Joan Tous.