Tretze entitats es beneficien dels ajuts a activitats d'interès públic del Consell Comarcal del Montsià

El Consell ha atorgat a vuit associacions, dos diades de les zones escolars rurals (ZER) i tres escoles de música municipals les subvencions corresponents a la convocatòria de l’exercici 2017

Amb estos ajuts es pretén impulsar projectes i activitats d’utilitat social en àmbit comarcal
Amb estos ajuts es pretén impulsar projectes i activitats d’utilitat social en àmbit comarcal | Cedida
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:55h
El Consell Comarcal del Montsià ha atorgat a 13 entitats les subvencions dirigides a l’impuls de projectes i activitats d’interès públic i/o d’utilitat social d’àmbit comarcal i activitats educatives corresponents a la convocatòria de l’exercici 2017.Desprès d’efectuar les valoracions de les sol·licituds de subvenció presentades, una suma de vuit associacions, dos diades de les zones escolars rurals (ZER) i tres escoles de música municipals han estat les beneficiàries.

En concret, s’han destinat una suma de 6.942,00€ entre les següents associacions: APASA, Càritas Diocesana de Tortosa, Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF), Associació de familiars d’Alzheimer de la Sénia, Associació de familiars de malalts mentals de les Terres de l’Ebre, Creu Roja Espanyola a Amposta i Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Pel que fa a les zones escolars rurals, ZER Mediterrània i ZER Montsià rebran un total de 1.500€. I, respecte les escoles municipals de música, les subvencionades han estat la d’Alcanar, la de Santa Bàrbara i la d’Ulldecona, amb un valor de 11.573€.
 
Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, assegura que “les millores socials tant en l’àmbit de la salut com en el de l’educació són una aposta segura i necessària que beneficia als veïns del territori de forma directa”.  És per això que estes subvencions han anat dirigides en gran part a la millora de la qualitat de vida de les persones, així com per a facilitar l’accés als bancs d’aliments a les persones en risc d’exclusió social. “Este tipus d’associacions i entitats esdevenen cada cop més imprescindibles per a la nostra societat i és per això que creiem que destinar recursos econòmics al seu favor, facilitarà que puguin continuar i millorar les seves tasques socials”, ha afegit Miró.