Cap de setmana de robatoris a cinc col·legis i instituts de les Terres de l’Ebre

Es tracta de centres educatius de Roquetes, l'Ametlla de Mar, Tortosa, Santa Bàrbara i Amposta | També hi ha hagut un intent de robatori al Centre de Recursos Pedagògics del Montsià

Un dels centres que han estat visitats pels lladres durant el cap de setmana, en este cas a Amposta.
Un dels centres que han estat visitats pels lladres durant el cap de setmana, en este cas a Amposta. | (via @sagcoramposta)
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat el 26 de setembre a les 11:52h
Cinc col·legis i instituts de diverses localitats del Baix Ebre i el Montsià han estat objecte de robatoris este cap de setmana, entre divendres al vespre i dilluns al matí, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. En tots els casos, els lladres s’han endut diners, per bé que no es tracta de grans quantitats, sinó del resultat de pagaments habituals a secretaria, que estarien guardats en les dependències escolars i despatxos assaltats. També s’ha propduït un intent de robatori al Centre de Recursos Pedagògics del Montsià.

Segons han explicat els Mossos, els lladres, que segons sembla serien els mateixos en tots els casos, han accedit als centres forçant les tanques d’accés i portes, que a conseqüència d’això han quedat danyades. Un cop dins dels centres, han localitzat diners i se’ls han endut.
Els Mossos d’Esquadra investiguen una sèrie de robatoris que s’han produït este cap de setmana en diversos centres educatius del Baix Ebre i el Montsià. Tot apunta que els assalts es van produir durant la nit i matinada de dissabte a diumenge. En tots els casos els lladres s’han endut diners, però no s’hauria detectat el robatori d’equips informàtics.

Els centres educatius on s’han produït estos fets són l’institut de Roquetes, el Verge de la Candelera de l’Ametlla de Mar, el Daniel Mangrané de l'EMD de Jesús, a Tortosa, l'institut Les Planes de Santa Bàrbara i el Sagrat Cor d’Amposta. 

A més, durant el cap de setmana, també hi ha hagut un intent de robatori al Centre de Recursos Pedagògics del Montsià, per bé que no s’ha consumat. L’activació de l’alarma, que els lladres han desactivat en els altres casos, hauria evitat el robatori.