Alcanar reprèn el cicle de conferències «L'art d'educar amb amor i consciència»

Noelia López-Cheda, l'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', impartirà una xerrada el dia 16 de setembre al Casal Trinitari Bel

L'Ajuntament oferix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències
L'Ajuntament oferix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències | Cedida
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:46h
Després de les vacances estivals torna el cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", un conjunt de xerrades organitzades per l’Ajuntament i l’entitat Ameiba amb l’objectiu d’aportar als pares i mares informació útil per educar els seus fills i filles. El pròxim 16 de setembre serà el torn de l'enginyera i coach, Noelia López-Cheda, autora del llibre No siguis l'agenda dels teus fills, que oferirà una ponència, a les 17 h, al Casal Trinitari Bel.

En esta conferència abordarà diferents qüestions com les raons per les quals els pares controlen l'autonomia dels seus fills. Quines són les motivacions que els impulsen a fer-ho? Quin és l'objectiu real d'aquesta gestió? Quines són i seran les conseqüències per als seus fills? L’autora respondrà a estes preguntes i també a altres aspectes com la gestió de l'agenda dels fills i la sobrecàrrega que això suposa.

El 12 d’octubre, Rosa Jové, famosa psicòloga i autora de diversos llibres com Dormir sense llàgrimes i La criança feliç, impartirà la ponència "Ni rebequeries ni conflictes”. El cicle finalitzarà el cap de setmana del 4 de novembre amb un col·loqui del conegut il·lustrador, Joan Turu, sobre creativitat i educació. L’artista també pintarà un mural al Verger de la Mestra Gual d’Alcanar. 

Els darrers mesos ja han participat en estes jornades reconegudes personalitats com Alberto Soler o Carlos González. Després de l’èxit de participació i assistència que estan tenint les diferents sessions, l'objectiu del consistori és donar continuïtat a este cicle i celebrar noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes, i per tant, cal abordar tots els aspectes de la mateixa”, explica Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania.

L'Ajuntament oferix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències. El preu d’entrada a cada conferència és de 3 euros per persona adulta.
 

Díptic de la jornada de conferències