La fira de la mel i l'oli del Perelló es reinventa

Les noves línies de negoci pretenen potenciar la proximitat i qualitat en els nous patrons de consum

En la 144a edició de Firabril s'han concentrat una dotzena d'empreses locals al pavelló central
En la 144a edició de Firabril s'han concentrat una dotzena d'empreses locals al pavelló central | Ariadna Escoda
Redacció
13 d'abril del 2024
Actualitzat a les 19:08h

La fira de la mel i l'oli del Perelló encara la 144a edició posant al centre la proximitat i la qualitat dels seus productes. Així, s'han reorganitzat espais i potenciat la dotzena de productors presents a la Firabril, a més de programar activitats centrades en la gastronomia de la zona.

Uns canvis que, segons l'alcalde Samuel Ferré, s'han fet en un moment en què "el públic ha adoptat nous patrons de consum i valora més les experiències, com ara tastos o demostracions de cuina". Tot i coincidir amb l'època de més feina per als productors, les empreses locals fan pinya per mostrar els productes i les noves línies de negoci amb què s'han reinventat. La fira, que s'allargarà fins diumenge, preveu créixer fins als 15.000 assistents.

Arxivat a