El Food&Fashion torna este cap de setmana a la Ràpita

Malgrat el canvi de data, l’esdeveniment manté expositors, 'food trucks' i actuacions musicals

Food&Fashion de la Ràpita torna este 25, 26 i 27 d'agost.
Food&Fashion de la Ràpita torna este 25, 26 i 27 d'agost. | Cedida
Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:15h
La segona edició del festival Food&Fashion de la Ràpita torna este cap de setmana després d'un canvi de dates a causa dels atemptats gihadistes a Barcelona i Cambrils.

Malgrat el canvi de data, l’esdeveniment continua mantenint gran part dels expositors de moda i cuina sobre rodes (food trucks) i n’ha afegit de nous, i es mantenen també les actuacions de Jazztembé, el divendres 25 a les 22 h; Fabio Vega, dissabte 26 a les 20 h, i Joan Rovira, el diumenge 27 a les 21 h.

El Food&Fashion celebra la seua segona edició, després d’aconseguir l’any passat un gran èxit de públic. Enguany, a més, amplia expositors i dona més pes a la part musical.

Així doncs, el festival reunirà un gran nombre de foodtrucks, expositors de moda, gastronomia, activitats infantils, concerts, espectacles de màgia i altres activitats.

El Food&Fashion començarà el divendres 25 i s’allargarà fins diumenge 27, de les 18 h a les 23.30 h al port de Sant Carles Marina. Ja es poden adquirir entrades anticipades al bar Lo Xicago, la botiga de vins i licors Justo Brunet, la botiga de moda Natalia Guart i a la mateixa Marina de Sant Carles.