Joan Rovira i Cesk Freixas actuaran al Food&Fashion de la Ràpita

El festival gastronòmic, de moda i musical es durà a terme els dies 18, 19 i 20 d'agost a la Marina Sant Carles

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:53h
Joan Rovira actuarà el diumenge dia 20 i Cesck Freixas el dissabte 19.
Joan Rovira actuarà el diumenge dia 20 i Cesck Freixas el dissabte 19.

Joan Rovira actuarà el diumenge dia 20 i Cesck Freixas el dissabte 19.


Els propers dies 18, 19 i 20 d'agost La Ràpita celebrarà una nova edició del Food&Fashion, el festival que uneix,entre altres, gastronomia, moda i música en un mateix espai durant tot un cap de setmana.

Com l'any passat, la segona edició del Food&Fashion es celebrarà a l'esplanada de la Marina Sant Carles. Enguany, l'endeveniment dóna un pas endavant en el vessant musical i augmenta també el nombre d’expositors.

La moda, la gastronomia i la música seran els tres eixos del festival, que comptarà amb expositors de moda, foodtrucks i concerts. També destaquen les activitats per als més menuts, amb un espai creatiu lúdic, on hi haurà tallers de dibuix, de pintar cares o coreografies infantils, així com un espectacle de màgia el dissabte a la tarda. Per als més sibarites, hi haurà un showcooking on es cuinaran receptes en directe.

Com a novetat d'este 2017 destaquen les actuacions musicals, que tindran un pes important. Així, l’ebrenc Joan Rovira, que actuarà el diumenge 20 a les 20 h, i Cesk Freixas, el dissabte 19 a les 21 h, seran els protagonistes de la programació musical. Fabio Vega i Jazztembé, les dues actuacions del divendres 18, tanquen el cartell.

El Food&Fashion, que tindrà lloc a Sant Carles Marina els dies 18, 19 i 20 d’agost de les 18 h a 23.30 h, es consolida així com un dels esdeveniments de l’estiu a La Ràpita, amb una gran oferta d’oci pensada per a totes les edats, tal com ha remarcat l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, al mateix temps que subratllava el fet que, malgrat ser només la segona edició del festival, ja es troba plenament consolidat.

San Carles Marina acollirà aquest esdeveniment el tercer cap de setmana d’agost amb un preu d’entrada simbòlic de 2 euros vàlid per als dos dies.