ERC Alcanar denuncia la distribució de documents suplantant la seua identitat

El passat diumenge 30 de juliol van aparèixer al municipi copies d’un acord de la junta de govern modificat, amb un segell fals d’ERC

Imatge d'una part del fulletó
Imatge d'una part del fulletó | Facebook 'Esquerra d'Alcanar'
Redacció
04 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:35h
El grup municipal d'Esquerra Republicana d'Alcanar denuncia la suplantació de la seua identitat i manipulació de documents oficials, després que el passat 30 de juliol apareguessen al municipi diversos fulletons amb informació modificada sobre un acord de la Junta de Govern Local (JGJ), que incloïen un fals segell d'ERC.  “Quan una treballadora municipal va anar a treballar a una instal·lació municipal, que no és l’Ajuntament, es va trobar a la porta amb un plec de fotocòpies d’este acord falsificat”, explica l'alcalde del municipi, Alons Montserrat.

L’acord en si data del febrer d’este any i tracta l’àmbit d’urbanisme. Com tots els acords de la junta, este va ser enviat als partits de representació municipal. “Sabem qui és. No només perquè companys del govern i jo haguem vist a esta mateixa persona amb documents que portaven este segell, sinó perquè un exsecretari i una funcionaria de l’Ajuntament també en són testimoni”, explica Montserrat.

ERC Alcanar ha denunciat els fets i ha emés un comunicat mostrant el seu “malestar”, al·legant que “tornem a sofrir les males arts a l'hora de fer oposició, la manca d'escrúpols i l'absència d'un llistó ètic de persones que ens fan reviure moments molt durs de la història recent del nostre municipi". El grup municipal relaciona estos fets amb el ‘joc brut’ que, asseguren, practica l’entorn de l’oposició. Entre d’altres coses, l’alcalde del municipi destaca les diferents denúncies a fiscalia, basades en la “sostracció de documents per part de treballadors de l’ajuntament” i que van dur la Guardia Civil a escorcollar l’Ajuntament d’Alcanar.