La URV i l’Ajuntament d’Amposta prorroguen el conveni de la Càtedra d’Economia Local i Regional

El consistori es compromet, dos anys més, a aportar 10.000 euros l'any per al manteniment de l'activitat de la Càtedra

La Càtedra vol fomentar el coneixement de teixit productiu de les Terres de l’Ebre a partir d’un enfocament multidisciplinari i per mitjà d’accions de formació, recerca, transferència tecnològica i divulgació
La Càtedra vol fomentar el coneixement de teixit productiu de les Terres de l’Ebre a partir d’un enfocament multidisciplinari i per mitjà d’accions de formació, recerca, transferència tecnològica i divulgació | Cedida
Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:56h
El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré; i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, han signat una addenda del conveni per donar continuïtat a la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre. Amb esta addenda, el conveni entre les dos institucions es prorroga dos anys més, fins a l’abril del 2019, i l’Ajuntament d’Amposta es compromet a aportar 10.000 euros anuals per al desenvolupament de les activitats de la Càtedra d’Economia Local i Regional.

L’objectiu principal d’este conveni, que es va signar per primera vegada l’abril del 2015, és que la Càtedra d’Economia Local i Regional continue desenvolupant la seua activitat de foment del coneixement al voltant de l’economia local i regional, especialment a les Terres de l’Ebre, els seus territoris i el seu teixit productiu, a partir d’un enfocament multidisciplinari i per mitjà d’accions de formació, recerca, transferència tecnològica i divulgació.

Com institució col·laboradora de la Càtedra, l’Ajuntament d’Amposta té el dret a nomenar dos representants dins la comissió de seguiment de la mateixa, que en esta ocasió són l’alcalde Adam Tomàs, i el regidor Miquel Subirats. Per part de la URV els representants nomenats per a la comissió de seguiment són el director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat; i el professor Miquel Àngel Bové, en qualitat de professor. També s’ha designat com a director de la Càtedra, el professor Juan Antonio Duro.

A banda de l’Ajuntament d’Amposta, la Càtedra també compta amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i la Diputació de Tarragona. A més, entre les activitats que desenvolupa al llarg de l’any, destaquen els butlletins trimestrals sobre l’economia de les Terres de l’Ebre, l’Índex semestral del Clima Empresarial o l’Informe d’Economia anual.