Ferit un jove de 20 anys envestit per un bou a Sant Jaume d'Enveja

El noi està ingressat a l'hospital de Tortosa amb ferides a les costelles i al tòrax

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat el 29 de juliol a les 11:34h
1200_1501293105Sin_ttulo-1
1200_1501293105Sin_ttulo-1
Un jove de 20 anys està ingressat a l'hospital després de ser envestit per un bou a les costelles i al tòrax. Les ferides causades per l'animal podrien afectar el pulmó i altres òrgans delicats, és per això que el noi es troba en estat greu tot i que no corre perill la seua vida, segons informava ell Diari de Tarragona. 

Les imatges han estat fetes públiques per AnimaNaturalis i van tindre lloc dimecres a les cinc de la tarda en el marc de la Festa Major de Sant Jaume d'Enveja. Al vídeo es veu com el bou envestix el noi i el fa caure a terra. Quan la resta d'assistents aconseguixen despistar l'animal, el jove pot fugir pel seu propi peu.

La plataforma animalista sosté que "alguns ajuntament de les Terres de l'Ebre remuneren econòmicament a joves per fer més entretinguts aquests espectacles". També recorda Animanaturalis que a l'estat espanyol, cada any moren participants en estos esdeveniments tradicionals. 

Aguaita.cat ha decidit eliminar la publicació del vídeo de l'envestida, difós per AnimaNaturalis, que acompanyava inicialment esta informació, per petició de la família del jove i per protegir la dignitat i la intimitat d'esta persona.