Una desena de 'Food Trucks' fan parada a Deltebre

Estaran els dies 28, 29 i 30 de juliol al municipi, en el marc del 'Happy FoodTrucks Tour 2017'

Imatge d'una FoodTruck
Imatge d'una FoodTruck | www.deltebre.cat
Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:12h
Una desena de Food Trucks -furgonetes de venda ambulant de menjar- estaran els dies 28, 29 i 30 de juliol al Parc del Riu de Deltebre, en el marc del 'Happy FoodTrucks Tour 2017' que, per primera vegada, farà parada al municipi.

Així, de divendres a diumenge, els diferents Food Trucks, amb una estètica acurada i vintage, oferiran menjar d’autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre, amb diferents actuacions musicals que amenitzaran les jornades.

Francisco Castro, regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat ha defensat que “la visita dels Food Trucks és una oportunitat única per a gaudir d’una alternativa d’oci diferent i singular que mai fins ara havia visitat Deltebre, i és una mostra, també, que Deltebre s’està consolidant com un municipi turístic de referència que permet acollir actes com este”.

El 'HappyFoodTrucks Tour 2017' compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre i d’Estrella Damm, així com també d’altres empreses gastronòmiques que posen el seu segell a de qualitat als productes.