Amposta celebra la segona edició del festival DeltaChamber de música de cambra

L’esdeveniment musical tindrà lloc els dies 4 i 5 d’agost al Museu de les Terres de l’Ebre

Imatge de la presentació del DeltaChamber
Imatge de la presentació del DeltaChamber | Cedida
Redacció
26 de juliol de 2017, 15:45
Actualitzat: 15:57h
El fi de setmana del 4 i 5 d’agost tindrà lloc la segona edició del DeltaChamber, el Festival Internacional de Música de Cambra d’Amposta, al Museu de les Terres de l’Ebre. Esta edició té com a títol ‘Temps Fugit’, un nom que la mateixa directora del festival, Laura Ruiz, ha definit com “l’imaginari del temps que passa, com els va passar a alguns grans autors, que no van acabar mai la seua obra o na la van poder escoltar completa”.

Entre novetats d’esta edició destaca el DeltaChamber Music Festival Arts, amb la que tenen la voluntat “de tractar l’art des de diferents perspectives des de les arts marcials, visuals, culinàries, creatives o pedagògiques”, tal i com explica l'Ajuntament en una nota de premsa. Amb esta intenció, estaran presents el professor d’arts Marcials Fidel Font, el compositor Tomàs Simón, o el cuiner Xavier Montañes.

A la roda de premsa de presentació, també hi han estat presents l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí. Adam ha defensat que “l'any passat va ser una prova pilot, i vist l'èxit s'havia de repetir”, i que  “des de l'Ajuntament creiem que és una oportunitat per a Amposta, l'any passat ja es van vendre totes les entrades i pensem que enguany anirà pel mateix camí”.

També ha valorat els directors del Festival, Laura Ruiz i Pau Rodríguez: “creiem que el fet que siguen dos músics locals amb una llarga i exitosa carrera internacional, fa que com a Ajuntament ens sentim satisfets de donar-los suport. Creiem que festivals com este ofereixen un vessant cultural i de territori, i desitgem que esta segona edició siga tot un èxit”. Per la seua banda, la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí, ha afegit que “volem que el DeltaChamber Music Festival es convertisca en un dels festivals més importants d'Europa en música de cambra, ara ja és una referència per a tots”.

Les entrades es poden adquirir per dotze euros per concert, a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Amposta. L'aforament per sessió és de 200 persones.